Zet jezelf op 1!
Zet jezelf op 1!
Tammy Maduro en Maureen Vogel

Liggen stress en burn-out op de loer? Word jij geleefd? Is nee zeggen en grenzen aangeven een uitdaging voor jou? Bungelen jouw wensen altijd onderaan jouw to-do-lijst? Dan is het tijd om de regie weer terug te pakken over je eigen leven! In onze podcasts praten we hierover, ontvangen we gasten en geven we je inspiratie om helemaal jezelf te zijn. En hoe zou de wereld er dan uit zien?

008 – Zet jezelf op 1 – Hoe ver ga je

Wat moet er gebeuren voordat je voor jezelf gaat kiezen? In deze podcast vertelt Susanna hoe zij door bepaalde gebeurtenissen in haar leven geïnspireerd werd om haar leven anders in te richten.

007 – Zet jezelf op 1 – Wanneer je van een compromis sluiten ziek wordt

Een compromis sluiten is in principe niet erg. Een beetje geven en nemen hoort immers bij het leven. Maar je kunt er ook in doorslaan. In deze podcast bespreken we wat een compromis is en hoe je ervoor zorgt dat je niet te veel van jezelf af beweegt. Met andere woorden, hoe zorg je ervoor dat een ‘compromise’ geen ‘sacrifice’ wordt.

006 – Zet jezelf op 1 – Ongezouten en tóch respectvol

In deze podcast nemen we je mee in waarom het lastig is om ongezouten en tóch respectvol te zeggen wat je bedoelt. En we vertellen je wat je nodig hebt om het makkelijker te kunnen doen.

005 – Zet jezelf op 1 – Gun ’t jezelf!

In deze podcast bespreken we waarom veel mensen het zo lastig vinden om blijvende verandering in hun leven te bewerkstelligen. En we geven je de benodigde ingrediënten om dat wél voor elkaar te krijgen.

004 – Zet jezelf op 1 – Tot hier en niet verder

Johan is geestelijk verzorger in de ouderenzorg. Daarnaast is hij bijna 25 jaar predikant. Johan heeft bij uitstek een beroep waarbij je constant veel van jezelf geeft en waar het dus op de loer ligt om daar in door te schieten. Johan vertelt over hoe hij in zijn mooie vak waar hij doorlopend klaarstaat voor anderen, toch ook zijn eigen grenzen bewaakt.

003 – Zet jezelf op 1 – De natuur als startpunt

Piety de Jong vertelt over haar transitie van een ongezonde en harde werkcultuur naar het creëren van werkgeluk. Van het (laten) overschrijden van je eigen grenzen naar het vinden van je eigen wensen en een leven dat bij je past. Piety neemt ons mee op haar reis en beschrijft hoe jezelf op 1 zetten er voor haar in de praktijk uitziet.

Gratis Tips?

Schrijf je hier in

Scroll naar boven