Zet jezelf op 1!
Zet jezelf op 1!
Tammy Maduro en Maureen Vogel

Liggen stress en burn-out op de loer? Word jij geleefd? Is nee zeggen en grenzen aangeven een uitdaging voor jou? Bungelen jouw wensen altijd onderaan jouw to-do-lijst? Dan is het tijd om de regie weer terug te pakken over je eigen leven! In onze podcasts praten we hierover, ontvangen we gasten en geven we je inspiratie om helemaal jezelf te zijn. En hoe zou de wereld er dan uit zien?

003 – Zet jezelf op 1 – De natuur als startpunt

Piety de Jong vertelt over haar transitie van een ongezonde en harde werkcultuur naar het creëren van werkgeluk. Van het (laten) overschrijden van je eigen grenzen naar het vinden van je eigen wensen en een leven dat bij je past. Piety neemt ons mee op haar reis en beschrijft hoe jezelf op 1 zetten er voor haar in de praktijk uitziet.

001 – Laten we beginnen!

Wat betekent het eigenlijk om jezelf op 1 te zetten? En hoe weet je überhaupt dat je jezelf niet op 1 zet? Want heel veel mensen leven in de veronderstelling dat ze goed voor zichzelf zorgen. “Alles gaat goed hoor want ik heb een huis, een mooie auto, een leuke vrouw, kinderen én een goede baan. Dus dan kan er toch niets mis zijn?” En tóch voelen ze zich moe en geleefd. Tammy & Maureen weten raad!

Gratis Tips?

Schrijf je hier in

Scroll naar boven